Breaking News
Home / Bliv medlem

Bliv medlem

Som medlem af Københavns Vinklub har du en lang række fordele og muligheder:

Vinsmagninger
I Københavns Vinklub får du mulighed for at smage en lang række forskellige vine. Du får samtidig en grundig orientering og gennemgang af de enkelte vine og ikke mindst om det område, som vinen kommer fra mv. Der vil altid være rig mulighed for at få svar på dine egne spørgsmål.

Prisen for at deltage i vores vinsmagninger afhænger af hvilke vine, der indgår i smagningen. Ligesom omfanget af en evt. menu også spiller ind.

Du kan til enhver tid finde en oversigt med det aktuelle smageprogram her på hjemmesiden.


Gastronomiske oplevelser
Vin og mad hænger tæt sammen. Københavns Vinklub arrangerer sammen med nogle af Københavns bedste restauranter middage med fokus på gastronomi og vin.


Københavns Vinklubs medlemsblad
Fire gange om året udkommer Københavns Vinklubs vinmagasin. Vores vinmagasin indeholder en lang række spændende artikler og temaer fra både kendte og de mindre kendte vinområder.

Derudover vil du kunne læse om kommende arrangementer i Københavns Vinklub, præsentationer af aktuelle produkter og en lang række gode tilbud.

Som medlem af Københavns Vinklub er vinmagasinet naturligvis gratis og fremsendes uden omkostninger.


Sådan bliver du medlem af Københavns Vinklub
Det er GRATIS at blive medlem af Københavns Vinklub. Hvis du vil være medlem af Københavns Vinklub, skal du blot udfylde formularen i øverste højre hjørne med dit navn, adresse og email.

Når du har bekræftet, at du ønsker at blive medlem af Københavns Vinklub, vil du fremover modtage et månedligt nyhedsbrev elektronisk med en lang række spændende tilbud om deltagelse i vinsmagninger, vintilbud mv.  Samtidig modtager du fire gange årligt vores trykte vinmagasin med historier fra hele verden.

Skriv et svar

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: