Breaking News
Home / Om os

Om os

Københavns Vinklub er en ny social klub for vinentusiaster, hvor du har mulighed for at møde nye venner og netværke med andre, der elsker vin!

I modsætning til de fleste andre “vinklubber”, hvis egentlige formål er, at sælge vin, er Københavns Vinklub et sted, hvor du har mulighed for at lære om vin ved at deltage i sjove og lærerige vinsmagninger, middage mv.

Det er gratis at blive medlem af Københavns Vinklub. Vores medlemmer vil modtage et medlemskort, hyppige e-mails med invitationer til nye spændende vinarrangementer og andre gode tilbud. Ligeledes modtager alle  medlemmer 4 gange årligt Københavns Vinklubs eget vinmagasin med historier fra hele vinverden.

Et medlemsskab af Københavns Vinklub er en god måde at møde nye venner på og ikke mindst netværke med andre, der elsker vin!

Flere månedlige smagninger og arrangementer i  Københavnsområdet.

Månedlige elektroniske nyhedsbreve med seneste nyt fra Københavns Vinklub kombineret med 4 udgaver af vores trykte vinmagasin.

Vi vil altid være glade for, at du spreder rygtet om Københavns Vinklub til alle dine venner, som også er interesseret i vin og som evt. vil have lyst til at deltage i vores arrangementer.

Københavns Vinklub er en uhøjtidelig vinklub som er en del af WP. Bag Københavns Vinklub står en række vinentusiaster med en alsidig vinbaggrund.

Skriv et svar

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: