Breaking News
Home / Vinskole

Vinskole

Velkommen Københavns Vinklubs vinskole. Alle vores undervisere er erfarne undervisere, der alle har et omfattende kendskab til vin. Mere vigtigt er det, at vores undervisere alle har en smittende begejstring for vin og er i stand til at kommunikere denne begejstring videre til deres publikum uden brug af hverken forvirrende eller kedelige tekniske fakta. Alle vores undervisere rejser også meget og holder sig ajour med hvad der sker i vinens verden.

I vores undervisning fokuserer vi på vinens smag og duft. Vi fokuserer på de enkelte vines smagsprofil, fortæller om de enkelte druesorters egenskaber, klima og vinfremstilling. Ved hjælp af kort og billeder viser vi dig, hvor vinen kommer fra og ikke mindst, hvordan vinen er lavet. Vi forklarer, hvorfor vinene smager som de gør – og ikke mindst lytter vi til, hvad du synes om vinene.

At deltage på Københavns Vinklubs vinskole skal udover at være lærigt frem for alt være sjovt og underholdende. Undervisningen foegår i en afslappet atmosfære. Husk at den bedste og mest underholdende måde at lære mere om vin på er ved at smage mange forskellige vine op mod hinanden.

Vi har fokus på, hvordan du kombinerer mad og vin og forklarer hvilken type fødevarer, der går godt med udvalgte vine, og endnu vigtigere – hvorfor!

Alle er velkomne – det uanset om du kommer alene, i er et par eller en større gruppe. At gå på vinskole er en god måde at møde folk med samme interesse for både at smage og lære om vin.

Skriv et svar

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: